top of page
Wihlborg marketing, webbdesign
laptop-transparent-png-7.png

Uppnå era digitala drömmar med en ny hemsida från Wihlborg marketing

Ny hemsida

Beställ offert för hemsida innan 10 juni och få 25% rabatt

Passa på att få en ny hemsida innan sommarsäsongen drar igång eller säkerställ en stark start till hösten efter semestern.

Uppdatera verksamheten med en ny fräsch hemsida som är designad för att lyfta ert varumärke, sälja/boka mer samt attrahera fler kunder genom att göra er synlig online.

Er nya hemsida kan även skapa automatiska epost flöden vilket ökar försäljning och skapar mindre arbete för er i sommar.

25%

rabatt

Konverteringsoptimerad

Jag designar hemsidan utifrån era affärsmål. Vi utformar köpresan online tillsammans och jag skapar en struktur som bjuder på en köpupplevelse i linje med er verksamhet och varumärke. 

Affärssystem

Med er nya hemsida får ni även ett inbyggt CRM. Bokningssystem, e-handel, fakturaprogram, abonnemang, arbetsflöden m.m.

Ni kan även koppla hemsidan till ert nuvarande affärssystem via Zapier.

Självgående

Genom att hosta er hemsida på WIX blir er hemsida självgående. Ni behöver aldrig oroa er över att den ska krascha p.g.a. uppdateringar av plugins eller teman. Hemsidan levereras och förblir i det skicket.

Betalningsmöjligheter

Säker checkout för alla era kunder med flera betalningsalternativ; Klarna, Paypal, Swish eller kortbetalning. 

Enkel att underhålla

Eftersom WIX har ett mycket användarvänligt interface är det lätt för er att själva göra ändringar i de mallar jag skapar åt er på hemsidan. Ni får även en instruktionsvideo på hur ni gör ändringar så ni känner er bekväma med plattformen. 

Support

Vid beställning av en hemsida ingår det alltid 2 veckors fri support. Ett tillägg för att ni ska känna er trygga och få svar på eventuella frågor och osäkerheter som kan uppstå.

Wihlborg marketing, webbdesign

En hållbar hemsida

Vem är er bästa säljare?

Rätt svar bör vara er hemsida.

 

En hemsida jobbar dygnet runt och kan serva miljoner personer samtidigt - över hela världen. Den kan sälja, boka, merförsälja, svara på frågor och presentera ert varumärke, bygga relationer, samla data m.m. alla timmar på dygnet. Den kräver inte semester eller extra ersättning.

 

Om er hemsida designas på rätt sätt kommer den att ge er verksamhet en otrolig tillgång. 

Wihlborg marketing designar er hemsida utifrån era affärsmål och branding. Ni kan förvänta er att få en hemsida som bjuder på en unik och anpassad köpresa för alla era kunder online. En upplevelse som skapar köpbehov och lämnar ett professionellt intryck oavsett enhet. Alla hemsidor är designade för att kunna uppnå utmärkta resultat med SEO och levereras med grundläggande SEO.

 

Uppnå era digitala drömmar om en hemsidan som kör av sig själv utan krångliga uppdateringar. Automatiserade arbetsflöden som tar hand om kunden även efter en konvertering, vilket betyder: återkommande kunder utan arbetskraft. 

Är ni redo att anställa er bästa säljare någonsin? Beställ en gratis offert idag.

bottom of page