top of page

Acerca de

Wihlborg marketing hjälper företagare och marknadschefer med effektiv Marknadsföring & Branding.

Jag vill göra det enklare och roligare för dig att driva ditt företag

Med flera års erfarenhet av marknadsföring och branding hjälper Wihlborg marketing företagare och marknadschefer att få fler kunder, tjäna mer, positionera sitt varumärke och få mer fritid eller tid till annat i företaget.

 

Sofie Wihlborg, jag som driver Wihlborg marketing, brinner extra mycket för att skapa den röda tråden i företags kommunikation. När jag tar mig an ett uppdrag oavsett om det är ett konsultuppdrag där jag ska göra nyhetsbrev och kampanjsidor etc, en hemsida eller design av reklammaterial är mitt primära fokus på att framhäva ER tonalitet och anpassa budskapet för er specifika målgrupp. Jag fokuserar på att förmedla värdet er produkt/tjänst ger slutkunden och öka er försäljning!

Meriter

Jag har slagit rekord i svensk crowdfunding, (2,6 miljoner SEK inom 3 minuter) med min kampanj "An offer you can't refuse". 

external-file_edited.jpg
Bärbar dator

Varför ska du anlita mig?

 

Om du letar efter en pålitlig partner fylld av kreativa idéer som arbetar för resultat. En marknadsförare som ser helheten och tar tiden till att genuint förstå er målgrupp, er verksamhet och hitta lösningar på era utmaningar. Om du är en företagare eller anställd på ett företag som vill få hjälp med: hemsida, SEO, design av reklammaterial, sociala medier, annonser, skapa kampanjer, e-postmarknadsföring eller ett professionellt bollplank m.m. Då är jag rätt marknadsförare att kontakta!

Vill du få fler kunder, fler leads, tjäna mer eller lägga din tid på annat än marknadsföring?
Boka ett kostnadsfritt möte med mig där vi får chans att prata och ta reda på hur jag kan hjälpa er som bäst.

bottom of page